Header.jpg
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but joomgallery/originals/Onbekenden:320:240:0:2::Classic is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Op deze website wil ik u deelgenoot maken van het onderzoek naar de geschiedenis van de familie Moubis en daaraan verwante families. In 1981 begon ik, bij de geboorte van onze zoon Thomas, met stamboomonderzoek. Uitgangspunt was de stamboom van onze familie die door rector J.Jos.H. Moubis uit Steyl samen met Hub.H. Michels, de stadsarchivaris van Venlo, in 1911 werd gemaakt.

Ik reis graag. In 1955 ging ik voor het eerst op pad met mijn vader en twee van zijn vrienden, Wim Huibers en Jan Nagelkerke. Eerst een weekend proefkamperen in Vessem op camping 'De Zwarte Bergen'.

In 1905 richtte rector Jos. Moubis twee stichtingen op; de Sint Josephstichting en de Sint Raphaël Stichting. Beide stichtingen hebben als doelstelling: 'het verlenen van studiebeurzen aan de wettige afstammelingen van het echtpaar Mathias Moubis en Antonetta Canoij'. Op deze site het verhaal over onze familiestichtingen.

Subcategorieën